Мъжете предпочитат по-умни жени, но само на теория, откри ново изследване.

...
Мъжете предпочитат по-умни жени, но само на теория, откри ново изследване.
Коментари Харесай

Умните жени са по-секси за мъжете само понякога

Мъжете избират по-умни жени, само че единствено на доктрина, откри ново проучване. В действителния живот, когато наоколо има същинска и по-умна жена, мъжете се насочват към дами с по-ниска интелигентност, написа Obekti.bg, базирайки се на Psy Blog.

Изследването се е концентрирало върху нереалната и действителната просветеност.
“Ние открихме, че мъжете избират по-умни от тях дами единствено в психически отдалечена обстановка. Тогава мъжете се осланят на техните идеализирани желания, когато дамата е хипотетична или въображаема”, изяснява доктор Лора Парк.
Но в действителни обстановки онлайн другарство мъжете се дистанцират от такива дами, тъй като са по-малко привлечени от дами, които ги надминават по просветеност.
Изследването не е проучило до каква степен са привлекателни умните мъже за дамите. “Това е предмет на бъдещо проучване. Но, работната ни догадка е, че когато някой е надминат в разсъдък от някой непосредствен той се усеща застрашен по някакъв начин”.
За задачите на проучването на 650 млади мъже са били раздадени разнообразни сюжети – на някои мъже са били дадени единствено профили на дами, други са очаквали да срещнат дамите, а трети действително са се срещнали с дамите наживо.
“Във всеки случай, какъв брой харесвате някого или какъв брой сте привлечени от тях се въздейства от това какъв брой образован е точи човек спрямо вас и какъв брой непосредствен е до вас.”
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР